Echipament de monitorizare

Dispozitivele electronice prin intermediul carora se citesc informatiile din Distribuitoarele automate de produse sunt de trei tipuri, toate sunt la acelasi pret, dar difera tehnologia, conform tabelului de compatibilitate de mai jos.

Cand ne dati o comanda trebuie sa ne specificati ce tip de vending machine detineti, ca sa va livram produsul compatibil !

Dispozitivele electronice de monitorizare de vending machine de la distanta sunt produse de SAS Grup si sunt certificate CE.

Nume dispozitiv

 

Compatibilitate cu categorii de distribuitoare automate de produse

 

VENDBASIC Distribuitoare manual de produse (espresoare de bar, storcatoare profesionale de suc, etc) si/sau Vending Machines (Distribuitoare automate de produse)de generatie veche, cu contoare electromecanice.
VEND LITE Vending Machines/Automate de produse care nu au functionala magistrala de date MDB/EXE si la care incasatoarele de bani sunt legate pe portul paralel.
VEND PRO Vending Machines/Automate de produse care au functionala magistrala de date MDB/EXE.
 
Functionalitati VEND BASIC VEND LITE VEND PRO
Nr de portii consumate
Evenimente care se pot produce la Vending Machine sau Espressorul monitorizat (de exemplu: apasarea unui buton de semnalare a efectuarii alimentarii cu produse, apasarea unui alt buton de semnalare a colectarii de numerar de catre Agent, deschis usa de marfa, deschis usa compartiment tehnic, sabotaj contor, etc) 2 4 8
Deconectarea Automatului de la curent electric.
Iesirea dintr-o zona de siguranta (utila in caz de furt) - necesita instalarea unui modul GPS optional.
Autentificarea printr-un card de RFID sau token la deschiderea usii de la compartimentul de marfa/tehnic - se poate transmite alerta pe e-mail sau chiar porni o alarma/sirena in cazul in care cine a deschis usa nu se autentifica sau nu era pe lista de Agenti autorizati sa efectueze aceasta operatie.

 

Efectuarea platii produsului de catre un client prin SMS si eliberarea produsului din Automatul de produse direct de catre dispozitivul VendLite. Aceasta functionalitate va permite sa eliminati total sau partial fluxul de numerar si fraudele legate de numerarul incasat de Vending Machines.

 

Alerta automata pe e-mail daca automatul de cafea/suc/snack este nefunctional (a intrat intr-o stare de eroare) - se poate trimite la depistarea acestei situatii.

 

Determinarea cu precizie a tipul de eroare a survenit la un Vending Machine, inclusiv erori minore la care Distribuitoarele automatel de produse de obicei nu se opresc din functionare, dar nici nu servesc corect produsul solicitat.

 

 

Determinarea cu exactitate atat a numarul de portii de produse servite, cat si ce fel de produse au fost servite, cu subtotaluri pe fiecare categorie de produs livrat (cate portii de espresso, cate de cappucinno,cate sticle de suc, cate de snacks, etc).

 

 

Solicitarea de la distanta automat sau manual a auditarii Automatului de produse si transferal imediat al datelor auditateprin interfata software SASVend - fisierul transferat contine toate datele de tip EVA/DTScitite.