Despre sistemele noastre de monitorizare de la distanta

Compania S.A.S GRUP este cel mai mare producator si furnizor roman de sisteme de telemetrie: monitorizare de la distanta de echipamente si vehicule si are ca obiect unic de activitate proiectarea, fabricarea, dezvoltarea si implementarea sistemelor de supraveghere, urmarire si monitorizare de la distanta a vehiculelor, persoanelor, automatelor de cafea, snack, sucuri, alte produse (orice tip de Vending Machine).

Inca din anul 2007, SAS GRUP a devenit lider in Romania pe piata sistemelor de monitorizare prin GPS a flotelor auto, datorita numarului mare de clienti si de vehicule monitorizate prin satelit comparativ cu orice alt furnizor de solutii similare, pozitie pe care si-o mentine si in prezent. Monitorizarea de la distanta a vehiculelor, citirea datelor din calculatorul de bord si depistarea abaterilor dintre consumuri reale vs alimentari vs consumuri normate, depistarea distantelor efectuate in interes personal de soferi si verificarea traseelor efectuate de vehicule sunt doar o mica parte din cerintele clientilor care au achizitionat solutia noastra profesionala "la cheie" (dispozitiv electronic de monitorizare + software de monitorizare + servicii de stocare in cloud a datelor transmise de dispozitivele elctronice instalate pe vehicule). Detalii despre monitorizarea flotelor auto sunt prezentate pe larg pe www.sasgrup.ro .

In prezent, a doua ramura importanta de activitate a SAS GRUP demarata la sfarsitul anului 2013 este productia si furnizarea unei solutii inteligente pentru automate de produse de tip Vending Machine, table top, vitrine frigorifice, etc, solutie prin care clientii nostrii sa controleze de la distanta activitatea echipamentelor monitorizate: cate portii de produse se livreaza de catre distribuitoarele lor de produse, cand acestea intra  intr-o stare de eroare (se estimeaza ca aparatele de tip vending machine NU functioneaza 30% din timpul total, din cauza ca sunt intr-o stare de eroare si proprietarul nu stie acest lucru) si cand au fost restaurate, cati bani trebuia sa depuna agentul colector de cash vs cat a depus, cand a ajuns stocul de produse la un nivel critic si trebuie refacuta aprovizionarea automatului de cafea, snack, sucuri, etc. Detalii despre monitorizarea de Vending Machine sunt prezentate pe larg in paginile site-ului www.sasgrup.ro .

Compania noastra, compusa dintr-o echipa profesionista de peste 45 de oameni, carora li se alatura o retea formata din 100 de dealeri si montatori, a reusit sa realizeze in 2015 o cifra de afaceri de peste 2.000.000 Euro doar din vanzarea si implementarea de solutii de monitorizare profesionale de active. Pana in prezent, compania S.A.S GRUP SRL a vandut si implementat in Romania sisteme de telemetrie la peste 5000 de clienti  (peste 100.000 de vehicule si active  au fost dotate cu echipamente de monitorizare).

Referinte despre noi si seriozitatea noastra puteti obtine fie de la clientii nostrii (contactati pe oricine din lista cu clientii nostri pentru a solicita referinte) fie de la partenerii nostri (vezi aici scrisoarea de recomandare de la Orange, principalul nostru partener din Romania pentru solutii de localizare prin GPS care confirma numarul de abonamente active la finalul lui 2014).

O alta recomandare legata de seriozitatea si bonitatea noastra este primita de la Banca Transilvania si este disponibila aici.

Rezultate financiare auditate ale anului 2015 - depuse la ANAF

Sucursale

Obiectivul nostru intial a fost de a deveni lideri de piata in Romania; dupa indeplinirea acestuia, scopul este de a ne mentine aceasta pozitie pe plan local si de a deveni unul din primii 5 furnizori de sisteme de monitorizare din UE.

In anul 2009 s-a lansat in Germania compania SAS Group Gmbh si am inceput implementarea solutiilor noastre de monitorizare si supraveghere in aceasta tara.

In Mai 2011 s-a lansat compania SAS GPS Sp. z o.o. in Polonia, a doua tara din EU unde distribuim produsele si solutiile noastre de supraveghere de la distanta iar in 2014 am patruns pe piata Italiei.