Software de monitorizare prin GPS - Programele informatice prin care se efectueaza monitorizarea

Datele trimise de GPS-uri sunt stocate in severele SAS Grup si pot fi accesate oricand si de oriunde cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei primite la semnarea contractului, prin doua metode:

  1. prin aplicaţia software profesionala "SASFleetPro" - se descarca gratuit urmand instructiunile detaliate de la pagina "DOWNLOAD",
  2. prin interfata web optimizata pentru smartphone-uri si tablete. Interfata web este accesibila prin subdomeniul alocat de noi, de tipul https://"numeclient".alarma.ro, subdomeniu care este alocat si comunicat in momentul semnarii contractului.

Software-ul prin care se realizeaza managementul de flota auto foloseste datele primare obtinute din localizarea si urmarirea prin satelit a parcului auto si este de tip client - server cu acces securizat, multi user.

În consecinţă, baza cu datele unei firme-client se află pe un singur calculator (serverul), la care au acces oricând utilizatorii desemnati de aceasta, în funcţie de drepturile alocate de catre administratorul reţelei. Baza de date este securizată, informaţiile conţinute în baza de date neputând fi şterse sau modificate de către nici un utilizator. Utilizatorii pot accesa oricand baza de date, simultan şi de oriunde, în timp real.

Puteti sa evaluati cateva din Rapoartele de tip management de flota auto prin GPS, care se regasesc in pagina "Rapoarte", intrucat din acestea reiese foarte clar de ce costurile de logistica scad deobicei cu minim 20% din prima luna de la instalarea sistemului GPS pe parcul auto al clientilor.

Urmeaza trei exemple de rapoarte foarte solicitate, extrase din multitudinea de rapoarte care pot fi obtinute de utilizatori:

1) Model raport depistare furturi pe baza sondei din rezervorul de combustibil

2) Model de Foaie de parcurs auto

3) Model de Grafic traseu, nivel rezervor combustibil, viteze si distante parcurse