Harti Satelitare Digitale - GIS

Hărţile digitale utilizate de aplicaţie sunt hărţi vectoriale digitale de mare precizie, ce acopera Romania la scara 1:100.000 sau mai bine. In plus peste 1.000 de localitati sunt acoperite la nivel de nume de strada, permiţând recunoaşterea şi citirea dintr-o bază de date a adresei detaliate a poziţiei autovehicolului.

Din octombrie 2010 sunt disponibile harti detaliate la nivel de adresa pentru toata Europa si se recunoaste adresa fiecarei pozitii trimise de un echipament GPS de oriunde din Europa. Aceste date permit obtinerea unor rapoarte foarte clare, prin care se identifica traseul exact urmat de masinile din flota, fara sa mai fie nevoie sa se afiseze pe harta aceste trasee, masina cu masina.

Rapoartele furnizate de S.A.S. Grup pe baza hartilor digitale vectoriale, sunt extrem de clare, precise, uşor de obţinut din aplicaţie şi utile în gestionarea eficientă a flotei auto. Fata de ceilalti furnizori de sisteme GPS de pe piata, noi citim adresa detaliata si o stocam, pentru toata ruta parcursa de oricare din vehicule.

Orice poziţie sau rută parcursă de unul sau mai multe vehicule se poate vizualiza pe hărţile digitale vectoriale printr-un simplu click de mouse. Indiferent de mărimea parcului auto, viteza de afişare a oricăror hărţi sau informaţii nu depăşeşte 1 secunda.

vezi aici un link la o harta - BRASOV