Preturi si Oferte pentru Monitorizarea Flotei Auto prin GPS

Alternative de achizitionare a solutiei GPS de monitorizare flote auto:

variante de cumparare Plata Anuala Plata Lunara
Pret echipament GPS 79 € 79 €
Pret Montaj 30 € 30 €
Licenta STANDARD de utilizare software - Plata Anuala 45 € / an -
Licenta STANDARD de utilizare software - Plata Lunara - 5 € / luna
 

DISCOUNT SPECIAL: Doar 134 Euro/GPS/primul an, pentru achizitia in sistem clasic, cu toate costurile incluse: dispozitiv GPS + montaj + licenta software Standard platita pentru primul an de utilizare. Daca doriti si alte functionalitati ale sistemului GPS puteti selecta sa achizitionati o licenta software extinsa cu oricate si oricare din modulele noastre software optionale. Incepand cu anul al doilea de contract, se plateste doar licenta software de utilizare.

In preturile de mai sus a fost inclus un discount de 25 Euro pentru acceptul de a se aplica pe vehicule un colant cu textul "vehicul localizat prin GPS - www.alarma.ro".

Preturile de mai sus nu includ TVA.

variante de cumparare Chirie/Leasing operational pe 4 ani
Pret echipament GPS Inclus in chirie
Pret Montaj 30 €
Licenta STANDARD de utilizare software 7,5 € / luna/GPS
 

In plus fata de functionalitatile licentei software STANDARD (tarifele pentru licenta software STANDARD sunt de 5 E/luna pentru plata lunara a licentei STANDARD respectiv 45 E/an daca optati pentru plata anuala a licentei), puteti sa alegeti sa achizitionati unul sau mai multe module software optionale, astfel:

module software optionale ( tarif/GPS ) Plata Anuala Plata Lunara
Rapoarte de Consum combustibil si abateri fata de consumul normat/real 10 € / an 1 € / luna
Rapoarte cu Kilometri efectuati in interes personal 5 € / an 0.5 € / luna
Puncte de Interes (PDI) – adaugare/modificare de PDI-uri pe harti 10 € / an 1 € / luna
Expirari si Avertizari Documente (RCA, CASCO, ITP, Taxe, etc) 10 € / an 1 € / luna
Raport cu Stilul de conducere al soferilor -accelerari/franari bruste 5 € / an 0.5 € / luna
Rapoarte personalizate (Modul soft de tip Business Intelligence) 18 € / an 1.5 € / luna
TOTAL 58 € / an 5.5 € / luna

DISCOUNTURI: daca decideti sa utilizati toate modulele software optionale de mai sus si optati pentru plata anuala a licentei software va oferim un discount de 10% la valoarea totala a acestor module software, adica tariful anual pentru licenta cu toate modulele software optionale va fi de 52 Euro/an. In acest caz, costul licentei software anuale STANDARD + toate modulele optionale ajunge la 97 Euro/an/GPS.

DISCOUNT SPECIAL: Doar 167 Euro/GPS/primul an de utilizare, cu toate costurile incluse: dispozitiv GPS + montaj + licenta software Standard + TOATE modulele software optionale de mai sus, pentru primul an de utilizare!

In cazul in care optati sa achizitionati toate modulele software optionale va acordam in primul an de utilizare un discount total de 45 E/GPS la tariful cumulat pe primul an (echipamentul GPS + montajul este 109 Euro la care se adauga 45 E/an costul licentei STANDARD + 58 E/an costul tuturor modulelor software optionale, in total 212 Euro/primul an). Acest discount este maxim si anuleaza orice alt discount din oferta de preturi.

De ce veti economisi dupa implementarea solutiei noastre MINIM 50 EURO/auto /luna???

  1. Este suficient sa identificati intr-o luna, macar un drum in interes personal al soferului de 300 km, gen Bucuresti Sinaia si retur si obtineti cel putin recuperarea costului de carburant de la sofer, adica 27 l = 35 Euro (calculat la un consum mediu de 9 litri la 100 km).

    In exemplul nostru am calculat ca, in loc de un consum mediu de 9 litri/100 km vom avea un consum mediu de "doar" 9,6 litri/100 km din cauza condusului agresiv.

    De obicei, soferii au grija sa nu mai conduca sportiv sau cu viteze mari pentru a se incadra in consumul normat dar nu vor renunta la drumurile in interes personal, asa ca cea mai eficienta metoda este sa le refacturati combustibilul utilizat pentru drumuri in interes personal.
     

  2. A doua economie imediata se obtine din calculul automat realizat de sistemul GPS legat de diferenta intre consumul normat si alimentarile cu combustibil REALE. Statistic, lunar veti avea o diferenta de minim 15 l de combustibil consumat in plus datorita mersului sportiv sau cu viteza mare, la un parcurs de 2.000 de km luna. Depasirea consumului normat real cu doar 7% inseamna un consum suplimentar de minim 14 l de combustibil la 2.000 km= 15 Euro, suma care poate fi refacturata si retinuta de la sofer (consumul creste de fapt cu pana la 20% din cauza mersului agresiv sau vitezei mari de deplasare.

ACCESORII GPS (OPTIONALE): Click aici pentru lista de preturi de accesorii optionale.

Avantaje dupa implementarea solutiei GPS pe flota auto:

Controlati activitatea vehiculelor din flota auto/soferilor (prin rapoarte generate automat: Foi de parcurs, Rapoarte de stationare, etc)

Scadeti costurile de logistica datorate consumului agresiv sau furturilor de combustibil (Raport privind consumul de combustibil si abaterile fata de alimentari)

Scadeti costurile de logistica aferente kilometrilor efectuati in interesul personal al soferilor (Raport de kilometri efectuati in interes personal de soferi)

Veti avea un sistem eficient de Avertizari expirari Casco, ITP, RCA, revizii, etc

Integrare Gratuita cu alte solutii de routare, de fleet management/ERP

Preturi Accesorii optionale

Descarcati lista cu Preturile Accesoriilor Optionale aici.